Image

Hela Sverige Säljer

20 orter. 20 dagar. Två taggade säljexperter. En komplett formel för maxad tillväxt. Detta är Hela Sverige Säljer – landets mest omfattande turnerande säljutbildning. Snart kommer vi till dig – med kunskap som garanterat kommer förändra ditt sätt att tänka sälj och som hjälper dig mot nya rekord.

Boka biljett nu!

How To Sell + Why They Buy

Aldrig har konkurrensen om kunderna varit så stark som idag.Så hur ska du lyckas ta dig igenom bruset för att sälja dina produkter eller tjänster? Vi har lösningen som skapar både ökad tillväxt och nöjda kunder! När du lär dig förstå människan bakom köpbeslutet och lyckas koppla ihop det med din nuvarande säljprocess har du bäddat för succé. Vi lär dig den kompletta formeln för framgångsrik försäljning: Why They Buy + How To Sell = Perfect Match.

Den 20 januari går startskottet. De uppskattade utbildarna Robert Bloom (VD på Regium International) och Markus Samuelsson (3 Retail) reser från Luleå i norr till Ystad i söder, på 20 dagar. Storstäderna har sedan länge haft access till ett brett utbud av föreläsningar och utbildningar, men ute i övriga landet ser det lite annorlunda ut. Det vill vi ändra på. Istället för att du ska behöva ta dig till oss, kommer vi till dig (storstäderna får såklart också ett besök). Se alla datum för turnén nedan. Hela Sverige Säljer arrangeras av Regium International.

 

Du får lära dig

 • Grunderna i Why They Buy – en ny säljmetod som nyligen lanserats i Sverige.
 • Identifiera kundernas värderingar kopplat till deras köpbeteende.
 • Att kommunicera träffsäkert till alla kunder – du når fram!
 • Att generera nöjda kunder som återkommer – du ökar dina resultat.
 • Verktyg för att bemästra och optimera din mentala styrka.
 • Sälja mer
 • + Elektronisk Goodiebag med gåvor och erbjudanden.

Image
Image

Mål med utbildningen

 • Du ska...
 • ...få kunskap att snabbt läsa av kunderna och bemöta dem som de önskar – allt kopplat till deras värderingar
 • ...få kunskap att börja använda Why They Buy-metoden och applicera det i din säljvardag. Och i alla dina relationer.
 • ...få kunskap och förmåga att skapa nöjda kunder som återkommer och genererar referenser. Du får snabbare avslut och skapar mer affärer!
 • ...få möjlighet att förbättra din mentala styrka och få verktyg för att klara av att vända motgång till medgång.
 • ...få motivation till att starta 2020 med ny inställning för att uppnå dina mål – och nå ännu högre än så.

Vem passar utbildningen?

Säljare, säljchefer, egenföretagare.

“Genom att få förståelse för hur människor tar köpbeslut har jag ökat min försäljning med 100% på tre månader och även slagit bolagsrekordet”

Avatar
Malin Sjöblom
Säljare på juristbyrån Freja Partner, Göteborg

“Välinvesterad tid och en proffsig utbildning! Även om tiden är en ständig utmaning så prioriterar jag idag Why They Buy-metodiken i min kalender varje dag, för att det ger resultat. Kan varmt rekommendera att träffa Robert och Markus för att maximera dina möjligheter till ett bättre säljresultat”

Avatar
Fredrik Nilsson
Försäljningschef Caparol

“Det är ett oerhört proffsigt upplägg och mycket inspirerande. Jag har dessutom även använt kunskapen i mitt privatliv. För vem behöver inte bli bättre på att kommunicera med andra? Det gäller ju både inom business och med nära och kära”

Avatar
Henrik Gyllander
VD på Fýri - Resort of Hemsedal, en del av Ess Group

“För den som inte har bokat in Robert Bloom för årets utbildningspeng, DO IT! Han är en grym pedagog och kan det mesta om business behaviour”

Avatar
Jaquline Gyllenberg
Utbildningsledare på Stockholm School of Business

Utbildare

Markus Samuelsson
Markus Samuelsson

Markus Samuelsson har gjort en lång och framgångsrik resa på företaget 3. Tidigt i sin karriär blev han toppsäljare på telekomjätten och slog försäljningsrekord både som säljare och butikschef. Markus har med rätt mental inställning lyckats nå sina högt uppsatta mål. Han har bland annat tagit hem priser som Årets Unga Chef, Årets Säljare samt Årets Butikschef på 3. Numera jobbar Markus som Manager på 3 Retail, där han bland annat är med och formar nya ledare och säljstjärnor (både B2C och B2B). Markus är en uppskattad föreläsare sedan snart 10 år tillbaka.

Robert Bloom
Robert Bloom

Robert Bloom är VD på företaget Regium International som hjälper företag att bygga och skapa smarta försäljningsorganisationer. Robert är entreprenören som genom sin innovativa kraft byggt ett 10-tal bolag i Sverige och utomlands. Genom sina föreläsningar och utbildningar har han hjälpt tusentals människor att förstå vikten av att lära känna kundens värderingar för att nå fram. Genom en förståelse för människan, menar Robert att du på ett mer träffsäkert och värdigt sätt når fram till människan bakom köpbeslutet. Robert har utsetts till Europas bästa tränare inom säljmetoden Why They Buy.

Köp biljett!

Hela Sverige Säljer

Halvdagsutbildning, kl. 13-16 på respektive ort.


Efter ditt köp kommer du att få tillgång till Regiums digitala plattform och ha möjlighet att välja stad
kr 3000
Pris exkl moms


 

Städer:

Luleå 24/2-2020
Skellefteå 25/2-2020
Umeå 26/2-2020
Örnsköldsvik 27/2-2020
Sundsvall 28/2-2020

Uppsala 2/3-2020
Stockholm 3/3-2020
Västerås 4/3-2020
Örebro 5/3-2020
Norrköping 6/3-2020

Linköping 9/3-2020
Jönköping 10/3-2020
Borås 11/3-2020
Göteborg 12/3-2020
Varberg 13/3-2020

Halmstad 16/3-2020
Växjö 17/3-2020
Helsingborg 18/3-2020
Malmö 19/3-2020
Ystad 20/3-2020

Saknar du din stad? Alla kan vara med och påverka! Skicka oss ett mail med förslag på den ort du önskar att Hela Sverige Säljer besöker. Kanske blir det din ort under nästa turné. Maila oss ditt förslag!

info@regiuminternational.com

Vill du bli partner till Hela Sverige Säljer? Vi erbjuder tre olika partnerpaket, där du får möjlighet till exponering och biljetter till din organisation, dina kunder eller eventuella återförsäljare. Hör av dig till Robert Bloom så berättar han gärna mer!

robert@regiuminternational.com.

Ur innehållet:

Personlig försäljning – lär dig att nå fram till alla
Rätt mental inställning – med ”Hasse Ravelli”
Ökad kundlojalitet med “Sälj och service by mormor”
Spara tid – snabbare beslut från kunden
Skapa mer affärer från varje kund
Lär dig generera fler referenser
arrow-up icon