Image

Lär dig Why They Buy – live


 

Why They Buy - 2 dagars fördjupning

Kanske har du redan fått en inblick i metoden Why They Buy genom våra föreläsningar eller kortare utbildningar (ex. Hela Sverige Säljer), men känner att du verkligen vill lära dig metoden på djupet. Genom att gå vår utbildning Professional får du en snabbare inlärningsprocess, blir säkrare på dina nya kunskaper och kan dra nytta av metoden i ditt yrke direkt efter utbildningen. Välj den stad som passar dig bäst.

Läs mer & boka

Hela Sverige Säljer

20 orter. Två taggade säljexperter. En komplett formel för framgångsrik försäljning. Detta är Hela Sverige Säljer – landets mest kompletta säljutbildning. Snart kommer vi till dig – med kunskap som garanterat kommer förändra ditt sätt att tänka sälj och som hjälper dig mot nya rekord.

Läs mer & boka

Genom våra liveutbildningar får du möjlighet att snabbt lära dig Why They Buy och implementera metoden i din vardag, direkt efter utbildningen. Du får chans att interagera med andra deltagare och möjlighet att ställa frågor och stärka din kompetens genom dialoger med vår expert – Robert Bloom.

Why They Buy Professional är den självklara utbildningen för dig som vill höja din kompetens och förmåga att sälja – och samtidigt ge en god service och gott bemötande till dina kunder. När du lär dig mer om människan bakom köpbeslutet ökar du dina chanser att nå fram avsevärt. Vi hjälper dig att koppla din förmåga att sälja – How To Sell, med den nya träffsäkra metoden – Why They Buy.

“Välinvesterad tid och en proffsig utbildning! Även om tiden är en ständig utmaning så prioriterar jag idag Why They Buy-metodiken i min kalender varje dag, för att det ger resultat. Kan varmt rekommendera att träffa Robert och Markus för att maximera dina möjligheter till ett bättre säljresultat”
Fredrik Nilsson, Försäljningschef Caparol
arrow-up icon