BLI EN

Peak Performer Webinar

def: regium international’s definition av en peak performer:
En person som: Når ut med sina briljanta ideer / Uppnår säljmål på kortast möjliga tid / Skapar långsiktiga kundrelationer / Genomfor träffsäkra säljaktiviteter / Når sin fulla försäljningspotential

Bli en Peak Performer

Ett digitalt utbildningspaket, skräddarsytt för att säljare, entreprenörer och marknadsförare ska få maximal tillväxt. Låter det intressant? Anmäl dig till Regiums webinar och ta del av nycklar och verktyg som redan från dag ett kommer ge din business en rejäl skjuts i rätt riktning.

Förmågan att kommunicera som kunden köper, är många gånger skillnaden mellan affär eller inte affär. Med Why They Buy-metoden får du lära dig att på 90 sekunder identifiera en potentiell kund. Du lär dig att anpassa budskapet och att snabbt connecta med personen du möter – vilket ger dig en fantastisk möjlighet att nå fram. Det är en tidsbesparande, ärligare och mer träffsäker metod inom försäljning och kommunikation. Du har nu möjlighet att lära dig denna unika metod via våra digitala webinar. En dator och en uppkoppling är allt som behövs. Boka in dig på nästa kursstart!

Jag har blivit så otroligt mycket bättre på att läsa av personer, vilket gör att jag förstår kunden och dess köpbeteende så mycket bättre.

Andreas Lundberg

Mäklare, Alvhem

Regium i media

Intervju med Andreas Lundberg tillsammans med Marknadscheferna. Läs artikel.

Intervju med Henrik Gyllander tillsammans med Marknadscheferna. Läs artikel.

Business Region Göteborg anlitar under hösten/vintern Regium International för säljträningar till deras medlemmar. Läs mer.

Why they buy accelererar dina befintliga säljaktiviteter. Oavsett hur din säljprocess ser ut, kan Regium & Why They Buy öka farten och antalet avslut.

Varje säljprocess är unik, och vår utbildning är uppbyggd på ett sätt så att du kan applicera den till din verksamhet, oavsett hur er säljprocess ser ut.

För att ge ett smakprov, har vi sammanställt några exempel (men långt ifrån alla), för att visa hur Why They Buy kan användas i olika delar av försäljning och kommunikation.

Exempel: B2B via LinkedIn
Kallt meddelande/kontaktförfrågan via LinkedIn till en potentiell kund. Vi lär dig att redan innan du skickar meddelandet anpassa kommunikationen, till vad som skapar intresse hos mottagaren, vilket skapar bättre svarsfrekvens.
Exempel: Produktpresentation
Du och en potentiell kund har bokat ett möte eller presentation. Kunden kommer att beroende på deras Why They Buy profil vara intresserad av en av fyra vinklingar av presentationen. Vi lär dig hur du kan vinkla kommunikationen direkt till deras profil, och ge dem en bättre presentation som skapar mer intresse.
Exempel: Prisförhandling
Prisjämförelser är ett stående inslag i dagens digitala beteende, men vi alla värderar pris olika. Vi lär dig hur du kan presentera och argumentera kring ett pris, där kunden blir presenterad de prisargument som de faktiskt bryr sig om.

Kommande kursstarter:

11:e februari 2019
Introduktion och utveckling inom Why They Buy metoden. Inga förhandskunskaper krävs. Kursen hålls av Robert Bloom, grundare till Regium International och huvudtränare i Europa inom Why They Buy.

Ladda ner kursblad

Kursledare:
Robert Bloom

Språk:
Svenska

Vad som ingår:

WHY THEY BUY
Grund – 12 tim

På våra digitala webinar får du dagsfärska tips från en av våra tränare. Anslut från din dator och ta del av kunskap som du kan applicera på din business.

2 tim varje månad i 6 månader.

WHY THEY BUY
Business – 6 tim

Ta del av fördjupad kunskap kring hur du implementerar in i din verksamhet, ökar kundvärde och skapar fler prospekts.

1 tim varje månad i 6 månader.

DIGITAL TRÄNINGS-
PLATTFORM – 24/7

Träna och förbättra din förmåga att kommunicera träffsäkert genom BANKCODE-plattformen, där du finner över 40 timmars online-utbildning.

Access till digital plattform 24/7/365. OBS, köpes separat

Why They Buy grundaren Cheri Tree
under Nordic Business Forum, Stockholm 2018

Hur startade Why They Buy?

Why They Buy grundades av Cheri Tree, som ett sätt att öka hennes egna försäljning. Efter år av utveckling, lanserades konceptet under varumärket BANKCODE och har sedan dess spridits över världen.

I samarbete med Regium International var Cheri Tree i Stockholm 2018 för att medverka under Nordic Business Forum.